Wij beheren water

<
We manage water
We manage water

Wat doen wij

We beheren water

De foodserviceproducten van Pentair zijn in de hele horeca- en hospitalitysector te vinden. Onze EVERPURE-systemen voor de filtratie en behandeling van water leveren heerlijk smakend water voor uw koffie of thee, en ons assortiment van SHURFLO-drankpompen maakt betrouwbare verdeeloplossingen mogelijk van kelder tot bar.De merken van Pentair voor waterbehandeling staan in de hele foodservicesector bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. We hebben productie- en distributievestigingen in de hele wereld en we engageren ons om te garanderen dat elk glas water dat u serveert, veilig, zuiver en kristalhelder is.


Ons engagement om u doeltreffende, slimme oplossingen te leveren, blijkt uit al onze producten, van de unieke EVERPURE 'Claris' vijf-in-een onthardings- en behandelingspatroon tot ons MRS omgekeerde-osmosesysteem dat tot 600 gallon/dag (ongeveer 2271 liter) kan verwerken. We nemen een leidende positie in met producten die in de meest veeleisende omstandigheden uitstekend presteren.  
 
Wat ook uw behoeften op het vlak van filtratie zijn, u kunt erop rekenen dat EVERPURE een sprankelende en heldere oplossing voor u heeft
 

Alle vermelde handelsmerken en logo’s van Pentair zijn eigendom van Pentair. 
Alle andere geregistreerde en niet-geregistreerde handelsmerken en logo’s zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

© 2023 Pentair. Alle rechten voorbehouden.